Activiteiten

Activiteiten

Sporten

 

Op 200 kilometer van Zandvoort kun je tijdens je vakantie beachvolleybal of beachvoetbal spelen op onze beachvelden die bij de centrale speeltuin liggen. Iedere week worden hier binnen het recreatieprogramma wedstrijden gespeeld. Zo is er  iedere dinsdagavond een volleybaltoernooi.

Maar je kunt natuurlijk ook met je vader, vriendjes of met het hele veld even een potje voetbal of volleybal spelen.

Spelen

 

Alle toeristische kampeervelden hebben een speeloase midden op het veld. Centraal gelegen is er een grotere speeltuin voor onze kleinere gasten die met klimmen, klauteren, schommelen of op donkey en cammy hun hart op kunnen halen. Ook is hier de airtrampoline te vinden voor springplezier om met z'n allen uit je dak te gaan. Maar ook de tafeltennistafel en het tafelvoetbalspel ontbreken niet.

Fietsen


Een tiental fietsroutes van 7 tot 70 kilometer liggen gratis voor u klaar zodat u in uw eigen tempo kunt genieten van ons schitterende Vechtdal. Langs de Overijsselse Vecht, door de Sahara, over of langs de Lemelerberg even schapen kijken en dat alles op uw eigen of een bij ons gehuurde fiets. In het Overijssels Vechtdal beschikken wij ook over fietsknooppunten netwerk, de kaart hiervoor en de gratis fietsroutes zijn via de receptie verkrijgbaar.Een jaarlijks terugkerend evenement is de KCK-Vechtdal Fiets4daagse.


Kijk voor arrangementen en meer informatie op: www.vechtdalfietsvierdaagse.nl.

Wandelen


Kuieren of vertikaal luieren is wandelend genieten van de omgeving in je eigen tempo met een goede routebeschrijving of met een kaart via schildjes of gekleurde paaltjes als handleiding. Door ons met zorg gemaakte wandelroutes van een kleine 3 kwartier tot een hele dag liggen op de receptie voor u klaar.Een aantal dagen in het seizoen organiseren wij wandelingen onder leiding van Ria. Heerlijk een ontspannen wandeling maken en u komt op de mooiste plekjes van ons Vechtdal. Deze wandelingen zullen in overleg variëren van één tot twee uur, zodat iedereen hier aan mee kan doen.

Vissen


Een hengeltje uitwerpen in de Overijsselse Vecht, het Overijssels Kanaal, de Regge of in de visvijvers van de Bellingerweer is een belevenis voor iedere sportvisser. In de Overijsselse Vecht zitten volgens kenners meer dan 40 soorten vis. Natuurlijk kunt u ook terecht bij forellenvisserij de Marshoek waar wij vanaf de camping in het hoogseizoen een dag gaan vissen.

Recreatie programma


In het recreatieprogramma staat een veelvoud aan activiteiten: figuurzagen (8 jaar en ouder), kidsclub (knippen en plakken), peuterpret, spelprogramma's, een musical, themadagen, puzzeltochten in vele variaties en het meeleeftheater staan gepland.Schatertheater en Animatie


In het schatertheater vindt u Elle, Izzi of Otto. Zij zullen samen met de kinderen door middel van de slaaptrein het meeleeftheater opvoeren. Maar ook de musical en de grote spelshows kunt u in het schatertheater verwachten.Tijdens de meivakantie, Hemelvaart- en Pinksterweekend en in het hoogseizoen is er een professioneel recreatieteam voor animatie, sport, spel en creativiteit met iedere week één of meerdere themadagen. Een compleet aanbod aan activiteiten georganiseerd door Recrateam.Meer informatie over Elle, Izzi en Otto kunt u vinden op: de speciale kindersite

Vechtdalcamping het Tolhuis

Het Lageveld 8 7722 HV Dalfsen

Tel : (0529) 458383

E-mail: info@tolhuis.com