Voorzieningen

Van alle gemakken

voorzien

Horeca

 

 

De horeca en het eetcafé zijn vanaf de meivakantie ieder weekend geopend. In de meivakantie, het Hemelvaartweekend, het Pinksterweekend en het hoogseizoen zijn wij iedere dag open. In de horeca kunt u terecht voor een hapje of een drankje, of even gezellig een praatje maken en om een boek te lenen uit de boekenkast. Tevens is er de mogelijkheid om lekker op het overdekte terras zitten. Geen zin in koken? Dan kunt u patat, snacks, pizza’s of een maaltijden bestellen en afhalen. In het eetcafé staat Ria met de keukenbrigade klaar om voor u een heerlijke plate, een meergangenmenu, een verrassingsmenu of een lekkere verse pizza te bereiden. Het eetcafé is van 17:00 tot 20:00 uur geopend en bevindt zich in de horeca.

 

Zwembad

 

Het peuterbad met kinderglijbaan en een zwembad met een grotere glijbaan alsmede een zonneterras met stoelen geeft u de mogelijkheid heerlijk te luieren of te zonnen na een verfrissende duik of baantjes zwemmen. Het zwembad is verwarmd door middel van zonnecollectoren. Al onze gasten hebben gratis toegang tot het zwembad. 

SanitairEigentijds en modern met familiedouches en wascabines een föhn en kaphoek. Aparte kinder sanitairruimte met peuterdouches, verlaagde wastafels, Ferrari- of Zeehond bad en kinder toiletten.

Voor douchen maken wij gebruik van een CampCard systeem.

In het voor- en naseizoen is douchen inclusief.

Een wasserette met wasmachines, centrifuge en grote droger en een strijkgelegenheid. In ieder sanitair gebouw kunt u uw handwasje en de afwas doen. Bij de sanitair gebouwen vindt u ook de stortplaats chemisch toilet en nachtemmers.

Vechtdalcamping het Tolhuis

Het Lageveld 8 7722 HV Dalfsen

Tel : (0529) 458383

E-mail: info@tolhuis.com