Update: 10/06/2020

Op 9 juni 2020 heeft de overheid bekend gemaakt dat vanaf 15 juni 2020 de gemeenschappelijke toilet, was en douche gebouwen weer geopend mogen worden!
Dat betekend dat u van harte welkom bent bij ons op de camping en u dus gebruik kunt maken van onze toilet gebouwen! 

Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en nemen extra maatregelen met betrekking tot de hygiëne, maar wij zijn enorm blij dat we iedereen weer kunnen ontvangen! 

Boek hier uw vakantie!

Nieuwe update: 8/05/2020

De rijksoverheid heeft j.l 6 mei 2020 besloten dat de toiletgebouwen gesloten dienen te blijven. De toiletgebouwen gaan naar verwachting 1 juli weer open

Heeft u gereserveerd met een aankomst t/m 30 juni 2020 bij ons op de camping? Dan kunt u gebruik maken van ons voucher regeling. De reserveringen voor Hemelvaart en Pinksteren ontvangen van ons informatie omtrent de voucher regeling.  
Reserveringen na 1 juni informeren wij later, dit in verband met eventuele versoepelingen met betrekking tot het openen van de sanitaire voorzieningen

Onze accommodaties met eigen sanitaire voorzieningen blijven geopend en uw vakantie kan dus doorblijven gaan. Ook kampeergasten die zelfvoorzienend zijn, zijn van harte welkom bij ons op de camping. 

De volgende faciliteiten zijn geopend of gaan binnenkort open:

- Warm water is beschikbaar bij de buitenzijde van de sanitairgebouwen
- Chemische stort
- Afhaalloket is vanaf 20 mei weer geopend voor snacks, pizza's en plate's
- Het buitenzwembad is vanaf 20 mei ook weer geopend, wel houden wij de richtlijnen van het RIVM aan
- Het animatieteam is tijdens Hemelvaart en Pinksteren aanwezig en organiseert activiteiten volgens de richtlijnen van het RIVM 

Vooralsnog ziet het er naar uit dat op 1 juli 2020 de camping volledig open kan gaan. 

 

Update: 24/04/2020

De rijksoverheid heeft afgelopen dinsdag 21 april besloten dat alle sanitair gebouwen gesloten dienen te blijven t/m 19 mei 2020. Het legen van het Chemische toilet kan wel, dus de Chemische stort is vanaf nu weer geopend.

Wij zijn wel gewoon geopend voor kampeerders, mits u beschikt over eigen sanitaire voorzieningen.
Er zijn op de camping veel vrije plaatsen en het is makkelijk om u te houden aan de 1,5 meter afstand. U kunt bij ons genieten van de rust en ruimte!

Onze verhuur accommodaties met eigen sanitaire voorzieningen blijven ook geopend. Wilt u er nog even tussenuit dan kunt u onze accommodaties gewoon boeken!  
Bekijk hier onze accommodaties!

Besluit u te komen bij ons op de camping, dan gelden de volgende regels:

 • Houdt 1,5 meter afstand
 • Blijf thuis bij ziekteverschijnselen
 • Vermijd het contact met andere gasten/ of onze medewerkers zoveel mogelijk
 • Maximaal 1 gast in de receptie, stel uw vragen zoveel mogelijk via de mail
 • U kunt geen bezoek ontvangen op de camping t/m 19 mei 2020 

Ons afhaalloket voor snacks, plate's en pizza's gaat vanaf 20 mei 2020 weer open.
Het zwembad blijft helaas tot nader orde nog gesloten.

Indien u besluit niet te komen bieden wij een voucherregeling aan, hieronder vindt u meer informatie over de regeling!

Op dit moment is er nog niks bekend over de situatie na 20 mei 2020. Zodra wij hier meer over weten zullen wij het plaatsen hier op de website. Indien er maatregelen ingevoerd worden die effect hebben op uw boeking zullen wij contact met u opnemen. 

 

Voucherregeling met aankomst t/m 30 juni 2020

Indien uw geboekte vakantie niet door kan gaan i.v.m het coronavirus kunt u gebruik maken van onze voucher regeling. 

Wij hebben een regeling die gratis omboeken mogelijk maakt voor bestaande reserveringen tot 1 juni 2020. 

Deze voucher is de waarde van uw aanbetaling. Mocht u er voor kiezen om de voucher in 2021 te gaan gebruiken houdt dan wel rekening met eventuele tariefwijzigingen.

Hier onder vindt u de voorwaarden voor de Voucher regeling: 

 • De regeling geldt voor boekingen gemaakt t/m 31 maart 2020
 • Het geldt voor boekingen met aankomstdatum t/m 30 juni 2020
 • De voucher is 12 maanden geldig na uw huidige aankomstdatum 
 • Wanneer de nieuwe periode een duurdere periode is dient u het verschil bij te betalen
 • Wanneer de nieuwe periode een goedkopere periode betreft is er geen sprake van restitutie en wanneer er geen beschikbaarheid is op de gewenste datum, ontvangt u geen restitutie van reeds betaalde gelden
 • WIlt u alvast omboeken naar 2021? Stuur dan even een mail aangezien de nieuwe datums en tarieven nog niet bekend zijn en online staan

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via de mail Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

 

Update Coronavirus: 27/03/2020 20:00 uur

Zojuist hebben wij van de gemeente te horen gekregen dat de Veiligheidsregio IJselland een nieuwe noodverordening heeft vastgesteld. De sanitairgebouwen zijn vanaf heden aangesteld als verboden locaties. Deze specifieke maatregelen voor campings en vakantieparken zijn genomen voor het indammen van het coronavirus om de gezondheid van mensen zeker te stellen. Een toename van toeristen in deze regio draagt hier niet aan bij. Daarnaast bestaat de dreiging dat de beperkende maatregel van 1,5 meter afstand houden tussen de aanwezige personen op deze plekken niet in acht kan worden genomen. 

Dit betekent dat wij wel kampeergasten kunnen ontvangen maar er kan geen gebruik worden gemaakt van de sanitaire voorzieningen. De jaargasten en verhuuraccommodaties hebben eigen sanitaire voorzieningen en kunnen dus ook gewoon blijven komen. 

Wij staan in nauw contact met de gemeente, de Recron en overige overheidsinstanties en hopen dat wij snel een nieuwe update op de website kunnen plaatsen waarin wij mogen aankondigen dat wij weer helemaal open gaan. 

Twijfelt u nog over uw bestaande reservering en wilt u annuleren? Kijk dan even naar onze voucher regeling onder op deze pagina, welke van kracht blijft. Wij adviseren nog niet te vroeg te annuleren of om te boeken en het even af te wachten allemaal. 

Helaas zal het Paasprogramma op 13 april komen te vervallen en de Animatie tijdens de Meivakantie komt ook te vervallen.

Wij hopen op uw begrip en zodra er nieuwe informatie is houden wij u op de hoogte! 

 

Coronavirus

Door de uitbraak van het Coronavirus krijgen wij veel vragen over de maatregelen die worden genomen bij ons op Vechtdalcamping het Tolhuis. Wij houden de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van het RIVM, de gemeente en de brancheorganisatie Hiswa/Recron nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en gasten staan voorop.

Wij zijn momenteel druk bezig om te bekijken welke extra maatregelen wij kunnen gaan nemen. Zodra wij hier meer informatie over hebben zullen wij dat zo spoedig mogelijk laten weten. 

Vechtdalcamping het Tolhuis zal zoals het nu lijkt 1 april gewoon open gaan.

Maatregelen omtrent het Coronavirus

Wij dragen zorg voor een goede hygiëne bij ons op de camping. Uiteraard houden wij alle ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend in de gaten. Ook volgen wij hierin de adviezen van het RIVM en de Hiswa/Recron op.

 • Blijf thuis bij ziekteverschijnselen
 • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar
 • Vermijd het contact met andere gasten en/of medewerkers zoveel mogelijk
 • Vragen dienen bij voorkeur via de mail gesteld te worden 
 • T/m 28 april geen bezoek ontvangen op de camping
 • Wij besteden extra aandacht aan schoonmaak en hygiëne 
 • Bij de sanitairgebouwen volgen we een deurbeleid, zie hiervoor de informatieposter op de deuren bij de sanitairgebouwen

Wij kunnen ons voorstellen dat u twijfelt of u uw vakantie moet annuleren. Angst voor het Coronavirus of het willen mijden van contact in verband met het Coronavirus is helaas geen gegronde reden voor annuleren. Er is op dit moment dus nog geen reden om vakanties te vermijden of af te lasten. Onze camping blijft nog gewoon open en gasten kunnen nog genieten van hun geboekte vakantie.

Kosten van een annulering worden volgende de RECRON-voorwaarden berekend. U vindt hier de voorwaarden.
Wanneer u zelf een annuleringsverzekering heeft afgesloten, bekijk dan eerst de voorwaarden van uw eigen verzekering, voordat u contact met ons opneemt. 

Wij bieden als camping wel een Voucher aan

Natuurlijk zien wij het liefst dat uw vakantie gewoon door kan gaan, maar ziet u het toch niet zitten in verband met het Coronavirus dan hebben wij daar ook begrip voor. Wij willen onze gasten dan ook graag tegemoet komen in deze tijden. Vandaar dat wij werken met een Voucher regeling. Heeft u een vakantie geboekt met aankomstdatum t/m 1 juni 2020 dan kunt u uw vakantie omboeken naar een andere datum.
Hier onder vindt u de voorwaarden voor de Voucher regeling: 

 • De regeling geldt voor boekingen gemaakt t/m 31 maart 2020
 • Het geldt voor boekingen met aankomstdatum t/m 1 juni 2020
 • De voucher is 12 maanden geldig na uw huidige aankomstdatum 
 • Wanneer de nieuwe periode een duurdere periode is dient u het verschil bij te betalen
 • Wanneer de nieuwe periode een goedkopere periode betreft is er geen sprake van restitutie en wanneer er geen beschikbaarheid is op de gewenste datum, ontvangt u geen restitutie van reeds betaalde gelden

Zoals het er nu uitziet is er dus geen reden om uw vakantie naar Vechtdalcamping het Tolhuis niet door te laten gaan. Zijn er nieuwe ontwikkelingen omtrent het Corona Virus dan houden wij u op de hoogte via deze site. Wij hopen op ieders medewerking en begrip! 

Wilt u gebruik maken van de Voucher regeling? Dan kunt u contact opnemen via de e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!