Kamperen in de maand mei 

Kom lekker kamperen in de maand mei op Vechtdalcamping het Tolhuis. 
De maand mei is een ideale maand om de caravan of tent weer uit de stalling te halen en te komen genieten van een heerlijke vakantie op onze gezinscamping in Overijssel. 
In de maand mei kamperen houdt in dat u gebruik kunt maken van al onze faciliteiten.

Alle faciliteiten op een rij in de maand mei:

  • Lekker zwemmen in ons verwarmde buitenzwembad
  • Genieten van een hapje of drankje op ons mooie terras
  • Veel speelplezier voor de kinderen
  • Ons animatieteam is in de meivakantie aanwezig

Tijdens uw verblijf op Vechtdalcamping het Tolhuis kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die op de camping aanwezig zijn maar ook de omgeving is prachtig om te ontdekken. Zo kunt u er met uw fiets op uit trekken en genieten van de pittoreske dorpjes en de prachtige bossen. Ook zijn er in de omgeving vele bezienswaardigheden de moeite waard.

Boek hier uw meivakantie!

Kamperen met het mei arrangement

Naast een arrangement voor de meivakantie hebben wij ook een mei arrangement. Dit houdt in dat u de gehele maand mei en begin juni kunt komen kamperen. In deze periode valt de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren. Dit alles met een voordelig mei arrangement. Kijk snel verder voor het kamperen met het mei arrangement.

Reserveer hier het mei arrangement!

Kortom, kamperen in de maand mei is genieten van de mooie voorjaarszon en van alle faciliteiten op onze mooie camping gelegen in Overijssel! 

Accommodatie huren in mei

Beschikt u niet zelf over een kampeermiddel? Maar wilt u wel graag het campinggevoel beleven? Dat kan ook bij Vechtdalcamping het Tolhuis. Wij beschikken over leuke en gezellige accommodaties. Ook kunt u een accommodatie huren in mei. En is er in de meivakantie een arrangement.

Mei arrangement in accommodatie

Voor meer informatie over kamperen in de maand mei of een accommodatie huren in mei kunt u contact met ons opnemen! 

 erkende camping