Rustige camping in Overijssel

Kamperen op een rustige camping in Overijssel? Dat kan bij Vechtdalcamping het Tolhuis in Dalfsen. Op onze rustige camping gelegen in de bossen van het Vechtdal bieden wij ruime kampeerplaatsen aan voor caravans, campers en tenten. 
Het gebied rondom de camping biedt vele bossen, natuurgebieden en heides. Het biedt een scala aan mooie fiets en wandelroutes. Een rustige vakantie in de natuur doet een mens goed! 

Gedurende uw verblijf kunt u gebruik maken van de vele voorzieningen op onze rustige camping:

  • Modern en goed onderhouden sanitair
  • Op de camping is WiFi aanwezig
  • Er is een  heerlijk buitenzwembad welke verwarmd wordt door zonnecollectoren
  • Voor een hapje en drankje kunt u bij het restaurant op de camping terecht
  • En voor een snelle hap kunt u terecht bij het afhaalloket van de snackbar

Wij bieden ruime kampeerplaatsen aan die allen voorzien zijn van 10 Ampére stroom, wateraanvoer, vuilwaterafvoer en T.v aansluiting (niet ondersteund). 

Boek hier uw comfort plaats!

Wandelen en fietsen in Overijssel

Gelijk vanaf onze rustige camping kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Er zijn vele fietsroutes uitgestippeld door het mooie Vechtdal voor een geweldige vakantie in Overijssel. 

Geen fiets mee, maar toch enthousiast geworden? Bij ons op de camping kunt u fietsen huren, zowel elektrisch als gewone fietsen. Fiets en wandelroutes kunt u bij onze receptie vinden! 

Wilt u een fietsvakantie plannen? Wij hebben verschillende overnachtingsmogelijkheden. Zo kunt u verblijven in alle luxe en bijkomen van uw dag fietsen in één van onze accommodaties te midden van onze rustige camping! 

Geniet na uw fiets of wandeltocht ook van ons vernieuwde terras. 

Kom heerlijk vakantie vieren op onze rustige camping in Overijssel en geniet van de prachtige natuur!