Camperplaats op camping in Overijssel

Onderweg met de camper en op zoek naar een camping met camperplaats in Overijssel? Vechtdalcamping het Tolhuis biedt 3 camperplaatsen aan, wees dus op tijd met boeken van uw camperplaats op onze camping! Natuurlijk mag u ook met uw camper kamperen op de kampeervelden, maar onze camperplaatsen bieden de volgende mogelijkheden:

  • Ruime en verharde plaatsen
  • Dichtbij de voorzieningen en sanitairgebouwen
  • Makkelijk met in en uitrijden van uw camper
  • 10 Ampére stroom

Onze camping in Overijssel beschikt over vele voorzieningen, waar u als campinggast ook gebruik van mag maken. Zo kunt u genieten van ons verwarmde buitenzwembad of lekker komen eten in ons restaurant. Voor de kinderen is er tijdens de vakantieperiodes ook van alles te doen. Zo kunnen zij zich heerlijk vermaken op het grote speelveld of meedoen met de activiteiten van de animatie.

Tevens bieden wij een broodjesservice aan. Geef de dag van te voren uw broodbestellijst door en u kunt in de ochtend heerlijk vers gebakken broodjes ontvangen bij uw camper! Dat is pas genieten! 

Vechtdalcamping het Tolhuis is dus uitermate geschikt voor campers en makkelijk bereikbaar! Kortom, kom genieten van uw camperplaats op onze mooie camping in Overijssel.

Boek een camperplaats

Mooie camperplaats in het Vechtdal in Overijssel

Verblijf op één van onze mooie camperplaatsen en laat u verassen door onze kleinschalige camping in het Vechtdal. Wij bieden een gastvrije en ontspannen sfeer aan op onze mooie camping. Op al onze kampeerplaatsen kunt u ook terecht met de camper en elke plek is goed te bereiken. 

Vechtdalcamping het Tolhuis is een zeer kindvriendelijke camping in Dalfsen, maar ook ouderen genieten van de vele faciliteiten en de prachtige omgeving. Voor ieder is er wat wils! 
Kom deze mooie camping met camperplaatsen ontdekken!

Tevens zijn er verhuur accommodaties beschikbaar

Naast de kampeerplaatsen en camperplaatsen op onze gemoedelijke camping in Overijssel bieden wij ook verhuur accommodaties aan. Onze verhuur accommodaties zijn voorzien van vele gemakken en luxe.
Kom genieten in onze knusse blokhut of in ons moderne bungalow. Tijdens uw verblijf in een accommodatie mag u gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. 


Daarnaast zijn er prachtige fiets en wandelroutes te verkrijgen bij de receptie van de camping!

Bekijk hier onze accommodaties