Gezinscamping met restaurant in Overijssel

Kom naar het restaurant op onze mooie gezinscamping in Dalfsen, Overijssel. In ons restaurant laat u u verrassen door het veelzijdige aanbod in heerlijk eten. Zo kunt u eten van de menu kaart of een snack eten. Ook kunt u het eten bestellen en lekker op eten bij uw eigen caravan of tent.  

Ons restaurant bestaat uit:

  • Restaurant met dinerkaart
  • Voor de snelle hap hebben wij een snackbar
  • Ook afhaal van snacks, pizza's en plate's
  • Gezellige bar voor een hapje en een drankje
  • Heerlijke ijsjes
  • Prachtig terras met speelhoek voor de kinderen
  • Draadloos internet op het terras

Op onze gezinscamping in Overijssel is in de vakantieperiodes het restaurant geopend van donderdag t/m zondag. De snackbar en afhaal is van dinsdag t/m zondag geopend tijdens de vakantieperiodes.
Buiten de vakantieperiodes is het restaurant tijdens het seizoen geopend van vrijdag t/m zondag, dit tot en met halverwege September, daarna is het restaurant gesloten..

Op het overdekte terras is het heerlijk vertoeven en kunt u genieten van een drankje en een borrelhapje. 
Laat u dus heerlijk verwennen bij ons restaurant!

Broodjesservice op de camping

Daarnaast beschikt onze camping over een broodjesservice. U kunt bij de receptie of in het restaurant uw broodjes bestellen en dan worden de volgende ochtend de broodjes vers voor u gebakken en bij uw caravan of tent afgeleverd. Is dat niet lekker wakker worden op de camping? 

Op onze camping is nog veel meer te doen!

Zo heeft onze camping veel meer voorzieningen. Voor de kinderen is er een mooi groot speelveld en er is animatie aanwezig in de schoolvakanties. Het animatieteam is een betrokken en actief team. Daarnaast hebben wij tijdens de schoolvakanties elke zaterdag een gezellige bingo. Iedereen mag hier aan meedoen!

Staat u op onze mooie gezinscamping in Overijssel, kom dan vooral een keertje langs in het restaurant! In het restaurant vindt u ook een bibliotheek, waar u boeken kunt ruilen of lezen! 

Bekijk hier onze arrangementen