Activiteiten

Spelen

Alle toeristische kampeervelden hebben een speeloase midden op het veld. Centraal gelegen op de camping is er een grotere speeltuin voor de kleine gasten. Zij zullen zich niet snel vervelen met klimmen, klauteren, schommelen en alle ruimte om volop te kunnen spelen! Zo zorgen ook de airtrampoline, tafeltennistafel en tafelvoetbal voor het nodige vertier.

Sporten

Op 200 kilometer van de kust, toch beachvoetbal of beachvolleybal kunnen spelen op onze beachvelden, gelegen bij de centrale speeltuin. We organiseren wekelijks een recreatieprogramma met verschillende wedstrijden, zo is er bijvoorbeeld elke week een volleybaltoernooi. Uiteraard zijn de velden ook toegankelijk om onderling een potje te voetballen, volleyballen of anderszins.

Fietsen

Ontdek het schitterende Vechtdal op de fiets! Een tiental fietsroutes van 7 tot 70 kilometer ligt voor u klaar, zodat u zelf een route naar keuze kunt fietsen. Langs de Overijsselse Vecht, door ‘de Sahara’ of over/langs de Lemelerberg schapen kijken, het kan allemaal met uw eigen fiets of een bij ons gehuurde fiets. In het Overijssels Vechtdal beschikken we over een fietsknooppunten netwerk, de kaart en fietsroutes hiervoor zijn verkrijgbaar bij de receptie. Een jaarlijks terugkerend evenement is de KCK-Vechtdal Fietsvierdaagse.

Wandelen

Hoe kun je de groene omgeving beter verkennen dan aan de hand van een wandelroute?! Geniet volop van de natuur rondom de wandelpaden, welke via schildjes of gekleurde paaltjes gemarkeerd worden. U kunt kiezen uit verschillende wandelroutes, van drie kwartier tot een hele dag op pad zijn in het Vechtdal, de routes liggen voor u klaar bij de receptie. Ook georganiseerde wandelingen behoren tot de mogelijkheden, op deze manier weet u zeker dat u de mooiste plekjes van ons Vechtdal niet zult missen!

Verhuur

Niet iedereen is in de gelegenheid een eigen fiets mee te nemen op vakantie. Wij denken graag mee met onze gasten en bieden daarom de mogelijkheid om fietsen te huren op onze camping, om daarmee de mooie omgeving van het Vechtdal in te trekken! Naast fietsenverhuur, is het ook mogelijk bij ons skelters te huren. U heeft de keuze uit skelters voor 1 persoon en skelters voor 1 tot 4 personen. Leuk voor jong en oud!

Vissen

In de Overijsselse Vecht vindt u meer dan 40 verschillende vissoorten. Een hengeltje uitwerpen kan o.a. in de Overijsselse Vecht, het Overijssels Kanaal, de Regge of in de visvijvers van de Bellingerweer. Natuurlijk kunt u ook terecht bij Forellenvisserij De Marshoek, waar men in het hoogseizoen regelmatig een dag gaat vissen.

Recreatieprogramma

We bieden een veelzijdig en creatief recreatieprogramma voor jong en oud! Denk bijvoorbeeld aan figuurzagen (vanaf 8 jaar), de kidsclub (knippen en plakken), peuterpret, spelprogramma’s, een musical, themadagen, puzzeltochten en het meeleeftheater staan standaard op de agenda.

Schatertheater en animatie

In het schatertheater kunt u verschillende musicals en spelshows verwachten. Tijdens de vakantieperiodes (meivakantie, hemelvaart, pinksterweekend en hoogseizoen) is er een professioneel recreatieteam aanwezig voor animatie, sport, spel, creativiteit en meerdere themadagen. Het Recrateam bestaat uit Elle, Izzi en Otto.