Chalet kopen op camping

Bent u op zoek naar een vaste vakantieplaats? Waar u uw eigen draai aan kan geven en uw eigen spulletjes heeft? Bij Vechtdalcamping het Tolhuis kunt u een chalet of stacaravan kopen en heeft u uw eigen vakantieplekje.
Een chalet kopen op camping is dus mogelijk. Wij bieden jaarplaatsen aan en dan heeft u uw eigen plek. 

Hier vindt u meer informatie over onze jaarplaatsen. 

Voordelen chalet kopen op camping

  • Uw eigen stacaravan of chalet
  • Heerlijk vertoeven op een eigen plek
  • Komen wanneer u wilt
  • Gebruik maken van alle faciliteiten op de camping

Zo zijn er nog veel meer voordelen aan het kopen van een chalet op Vechtdalcamping het Tolhuis. De camping ligt in een prachtige omgeving, omringd door bos en natuurgebieden. Vanaf de camping kunt u prachtige fiets- en wandelroutes maken en het mooie Vechtdal ontdekken. Ook zijn er in de nabije omgeving leuke dorpen en steden zoals Zwolle, Ommen of Hardenberg. 

Een chalet kopen op camping heeft zo dus vele voordelen en kunt u gedurende het jaar genieten van een heerlijke vakantie! U bent vrij om te komen en gaan wanneer u wilt. De tarieven voor een jaarplaats vindt u hier

Aanbod chalet op camping

Vechtdalcamping het Tolhuis heeft regelmatig een chalet of stacaravan te koop. Er is dus aanbod voor een chalet op de camping. Heeft u zelf een chalet of stacaravan en bent u op zoek naar plek? Ook is dat in overleg mogelijk. Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden en de vrije plaatsen. 

Het aanbod chalet op camping is op dit moment:

Jaarplaats 002

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met de receptie 0529-458383 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook bent u altijd vrijblijvend welkom om een rondje over de camping te wandelen om een indruk van de mooie camping en omgeving te krijgen!