Kamperen met hond op camping

Als u met uw trouwe viervoeter op vakantie wilt, dan bent u op zoek naar een hondvriendelijke camping in Overijssel. Bij Vechtdalcamping het Tolhuis kunt u kamperen met uw hond. Uw trouwe viervoeter is van harte welkom bij ons op de camping!

Onze camping ligt in het prachtige Vechtdalgebied. U kunt hier heerlijke wandelingen maken met uw hond en in de omgeving zijn ook waterpartijen waar uw hond kan zwemmen. Op alle ruime kampeerplaatsen zijn honden toegestaan, mits aangelijnd.
Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van 10 Ampére stroom, wateraanvoer en vuilwaterafvoer.

U kunt uw hond uitlaten buiten de camping, vanaf de camping loopt u zo de bossen in en kunt u alle kanten op. 
Wat dat betreft is de camping ideaal gelegen voor natuurliefhebbers die er graag op uittrekken met de hond de bossen in. 

Boek hier uw vakantie met hond

 

De omgeving ontdekken met uw hond

Een dagje uit tijdens uw verblijf met hond op Camping het Tolhuis is absoluut de moeite waard. Vechtdalcamping het Tolhuis ligt vlakbij diverse natuurgebieden en bossen. Zo kunt u gelijk vanaf de camping de bossen van Landgoed Hessum of Landgoed Rechteren in trekken en het prachtige Vechtdal ontdekken. Maar iets verderop bevindt zich de Lemelerberg waar u urenlang rondt kunt wandelen met uw hond.

Kortom, de omgeving is geweldig om te ontdekken met uw hond! 

Bekijk hier onze accommodaties

Tijdens uw verblijf bij ons op de camping kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. Zo kunt u genieten van het heerlijke verwarmde buitenzwembad of na een lange wandeling met uw hond een drankje en hapje doen op ons vernieuwde terras!