KCK abonneevoordeel arrangement

Voordelig nazomeren op Vechtdalcamping het Tolhuis met het KCK abonneevoordeel arrangement!

Bij Vechtdalcamping het Tolhuis kunt u heerlijk zorgeloos genieten in een natuurrijke omgeving. De camping is gelegen in het Vechtdalgebied, hier kunt u eindeloze mooie fiets of wandeltochten vanaf de camping maken. De ideale plek wie van rust, vrijheid en natuur houdt! 

Kom heerlijk kamperen in de periode van 22 augustus 2020 t/m 22 oktober 2020 bij ons op de camping en geniet van de prachtige omgeving en natuur in deze periode van het jaar. Bent u lid van de KCK? Dan kunt u gebruik maken van het KCK abonneevoordeel arrangement die wij aanbieden! 

  • Bij een verblijf van 7 nachten betaald u maar € 110,00 inclusief 2 personen en elektra, exclusief toeristenbelasting
  • Het arrangement is geldig in de periode van 22 augustus t/m 22 oktober 2020

 

Via onze website is deze aanbieding niet te boeken, omdat het arrangement niet juist wordt berekend. Desgewenst kunt u wel online een reservering plaatsen om te kamperen. Bij het afronden van de boeking, kunt u bij opmerking het volgende aangeven: ' KCK2020'.
Wij passen de boeking aan met het juiste kortingsbedrag, voordat wij de definiteve bevestiging naar u toesturen. 

Heeft u vragen over het KCK arrangement? Dan kunt u bellen naar 0529- 458383 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.