Seizoenplaats op camping

Een seizoenplaats op een camping in Overijssel heeft zoveel voordelen! 
Bent u op zoek naar een ruime en mooie plek voor een seizoenplaats op een camping? Dan is Vechtdalcamping het Tolhuis het ideale adres. Zo kunt u gedurende enkele maanden optimaal genieten van een vakantie en van onze faciliteiten

  • Vechtdalcamping het Tolhuis is gelegen in het prachtige Vechtdal
  • Gelijk vanaf de camping zijn er mooie fiets-,en wandel routes
  • De camping heeft veel faciliteiten, waaronder een heerlijk buitenzwembad
  • Uiteraard is uw trouwe viervoeter ook welkom

Seizoenplaats in Overijssel met kinderen

Seizoenplaatsen in Overijssel zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Voor kinderen is er namelijk genoeg te beleven op de camping. Zo beschikt elk kampeerveld over een speeloase in het midden, zodat u vanuit uw caravan of tent de allerkleinsten in de gaten kunt houden. Daarnaast is er een groot speelveld aanwezig waar uw kinderen heerlijk kunnen klimmen en klauteren. 

In de vakantieperiodes bieden wij een animatieteam aan die met een actief en uitdagend animatieprogramma komen. Hier worden veel leuke activiteiten georganiseerd. 
Ook kunt u met uw kinderen tijdens uw verblijf op de seizoenplaats in Overijssel gebruik maken van het buiten zwembad, die verwarmd wordt door middel van zonnecollectoren. 

Als uw een seizoenplaats heeft op Vechtdalcamping het Tolhuis dan bent u vrij om te komen en gaan wanneer u wilt. Een soort tweede huis op de camping dus! 
Naast de ruime seizoenplaatsen heeft Vechtdalcamping het Tolhuis nog veel meer te bieden. Zo kunt u gebruik maken van de broodjesservice of een heerlijke maaltijd afhalen in ons restaurant/snackbar.

Wilt u meer informatie over een seizoenplaats of over onze camping? Dan mag u altijd langskomen om een kijkje te komen nemen! 

Hier vindt u de tarieven voor een seizoenplaats in Overijssel met uw kinderen! 

Bent u overtuigd? Dan kunt u reserveren voor een seizoenplaats via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met 0529-458383