Voorzieningen

Om een perfecte vakantie te verzorgen voor onze gasten, bieden wij verschillende voorzieningen aan op de camping.

Horeca

Voor een hapje en/of een drankje kunt u terecht in het café/de bar. Maak een gezellig praatje met elkaar of leen/lees een boek uit de boekenkast. Ook is er de mogelijkheid om op het overdekte terras te zitten, voor alle weersomstandigheden een fijne plek om je terug te trekken of juist de gezelligheid op te zoeken.

Geen zin om zelf te koken? Dan kunt u bij ons eetcafé patat, snacks, pizza’s of andere maaltijden bestellen. In het eetcafé staat de keukenbrigade klaar om voor u een heerlijke plate, een meergangenmenu, een verrassingsmenu of een lekkere verse pizza te bereiden. Het eetcafé is geopend van 17.00u tot 20.00u en bevindt zich direct naast het café en de bar.

Vanaf de meivakantie zijn de horecagelegenheden op de camping elk weekend geopend. In de meivakantie, het hemelvaartsweekend, het pinksterweekend en het hoogseizoen is onze horeca dagelijks geopend. Half September sluit de horeca weer. 

Zwembad

Als gast van Vechtdalcamping Het Tolhuis, heeft u gratis toegang tot het zwembad. Het peuterbad met kinderglijbaan is populair bij gezinnen met jonge kinderen. Het zwembad met grotere glijbaan én zonneterras met (lig)stoelen biedt aan jong en oud de mogelijkheid om heerlijk te luieren of te zonnen na een verfrissende duik of baantjes zwemmen. Ons zwembad is verwarmd door middel van zonnecollectoren.

Sanitair

Het sanitair op de camping is eigentijds en modern met zowel familiedouches als wascabines, een föhn en een kaphoek. Voor de kinderen is er een aparte sanitairruimte met peuterdouches, verlaagde wastafels, een Ferrari- of zeehondbad en kindertoiletten. Dat maakt douchen/badderen voor de kleintjes extra leuk! In het hoogseizoen maken wij gebruik van een campcard-systeem. In het voor- en naseizoen is douchen inclusief.

Bij het sanitairgebouw vindt u, naast de douches, ook een wasserette met wasmachines, centrifuge, grote droger en een strijkgelegenheid. In elk sanitairgebouw kunt u uw handwasjes en de afwas doen. Bij de sanitairgebouwen vindt u ook de stortplaats voor het chemisch toilet en eventuele nachtemmers.