Voorzieningen

Om een perfecte vakantie te verzorgen voor onze gasten, bieden wij verschillende voorzieningen aan op de camping. Om te beginnen is er een heerlijk verwarmd buitenzwembad met een apart kinderbad, een groot speelveld met Airtrampoline, zeer nette sanitairgebouwen en een animatieteam. In ons restaurant kunt u een heerlijk hapje eten of iets lekkers afhalen. 

De volgende voorzieningen bieden wij aan

  • Restaurant met snackbar en een overdekt terras
  • Verwarmd buitenzwembad door middel van zonnecollectoren
  • Zeer goede sanitairgebouwen met aparte ruimte voor kinderen
  • Er is een groot speelveld waar de kinderen heerlijk k unnen klimmen en klauteren of sporten
  • Ook is er WiFi beschikbaar op het terrein

Horeca op camping in Overijssel

Kom naar het restaurant op onze camping en laat u verrassen door het veelzijdige aanbod in heerlijk eten. Het restaurant is gezellig ingericht en heeft ook een heerlijk terras, waar u van uw hapje en drankje kunt genieten. 
Voor openingstijden van het restaurant kunt u hier kijken.

Goed onderhouden sanitairgebouwen op Vechtdalcamping het Tolhuis

De sanitairgebouwen zijn één van de belangrijkste faciliteiten bij ons op Camping het Tolhuis. Dezen zijn zeer goed onderhouden en altijd hygiënisch, wat een belangrijk aspect op onze camping is. In het voor,- en najaar zijn ze heerlijk verwarmd. Er zijn ruim voldoende toiletten, douches en afwasgelegenheden.
In beide sanitairgebouwen is er een aparte ruimte voor de kinderen. 

Al met al zijn er voldoende voorzieningen op onze mooie camping in Overijssel te vinden.

Er is niet alleen veel te beleven op onze camping in Dalfsen, er is ook veel te zien en te doen in de omgeving. Natuurlijk het geweldige gebied het Vechtdal, maar ook zijn er in de omgeving veel verschillende attractieparken, dierentuinen, steden en ander leuke uitstapjes in Overijssel 

 

 

 erkende camping