Camping

Over ons..

Wij zijn Edwin en Afke Agema en sinds januari 2019 de nieuwe trotse eigenaren van Vechtdalcamping Het Tolhuis. Na een aantal jaren een minicamping met paardenpension te hebben beheerd, wilden wij ons verder oriënteren en ontwikkelen binnen de recreatieve sector. Toen deze prachtige, groene camping op ons pad kwam, waren we direct verkocht! Onze camping is gelegen tussen verschillende landgoederen, middenin het landschap van Het Vechtdal: het was liefde op het eerste gezicht!

Historie

Vechtdalcamping Het Tolhuis is ontstaan in de oorlog, enkele gebouwen zijn aan de buitenkant in originele staat behouden, zoals echte barakken. Van de eerste jaren van de camping tot circa 1949 is niet veel bekend, maar dat het terrein een ware geschiedenis kent, is terug te lezen in de vele verhalen en historie van Het Vechtdal.

De Camping

De camping is omgeven door verschillende landgoederen, namelijk Rechteren, Hessum en Vilsteren. Deze landgoederen staan bekend om hun mooie kastelen en bosrijke omgeving. Met verschillende speeltoestellen en een groot speelveld, is onze camping uiterst geschikt voor kinderen. Daarnaast kan er gezwommen worden in het verwarmde zwembad en gedurende de vakantieperiodes is het animatieteam aanwezig voor spelletjes, vermaak en gezelligheid.

Ook voor rustzoekers en natuurliefhebbers biedt Vechtdalcamping Het Tolhuis de ideale locatie. Als campingeigenaren hebben wij de cursus ‘Gastheer/-vrouw van het Landschap’ gevolgd, om op deze manier zoveel als mogelijk kennis te vergaren over de omgeving en deze over te kunnen dragen op onze campinggasten. Vanaf de camping zijn er vele fiets- en wandelroutes beschikbaar, u vertrekt vanaf de camping en u loopt direct de natuur in. Wij kunnen u adviseren over de mooiste routes en tal van prachtige plaatsen in de nabije omgeving!


Verhuur accommodaties

Wij bieden op onze mooie camping ook een aantal verhuuraccommodaties aan zoals een net gerenoveerde kleine bungalow, knusse blokhut en een chalet. Wilt u graag een paar dagen iets huren op onze mooie camping? Zie dan onder het kopje Accommodaties voor meer informatie. 

 

Jaarplaatsen

Op Vechtdalcamping Het Tolhuis bieden wij ook jaarplaatsen aan. Wij bieden u de mogelijkheid om een beschikbare lege plaats geheel zelf in te richten en een eigen chalet of stacaravan neer te zetten, maar ook bieden wij af en toe chalets of stacaravans te koop aan. Bent u geïnteresseerd in een lege jaarplaats? Kijk dan snel naar de beschikbare kavels.

U kunt zelf een jaarplaats uitzoeken en wij kunnen u een aantal gerenommeerde bedrijven adviseren, waarvan wij weten dat een goede prijs/kwaliteit verhouding gewaarborgd wordt. Daarna gaan wij graag met u in overleg over het type chalet/stacaravan en maken we samen een plan voor de inrichting van de kavel. 

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod van chalets of stacaravans? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op!