Camping het Tolhuis

Vechtdalcamping het Tolhuis is gelegen in een prachtige omgeving in het Vechtdal. De camping is omgeven door verschillende landgoederen, namelijk Rechteren, Hessum en Vilsteren. Deze landgoederen staan bekend om hun mooie kastelen en bosrijke omgeving. Uiteraard is uw hond van harte welkom bij ons op de camping.  

Gelegen in Overijssel, net buiten Dalfsen vindt u onze camping met:

  • Een prachtige groene omgeving dichtbij diverse steden
  • Fiets en Wandelroutes vanaf de camping
  • Uitdagend en uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud
  • Diverse verhuur accommodaties 

Alle kampeervelden zijn overzichtelijk ingedeeld met in het midden een speeloase voor de kinderen. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en zijn allen voorzien van 10 Ampére stroom, Wateraanvoer en Vuilwaterafvoer. De goed onderhouden en verwarmde sanitaire gebouwen zijn dichtbij de kampeervelden. 

Op Camping het Tolhuis is van alles te beleven en te doen. Zo beschikken wij over vele voorzieningen op de camping en bieden wij seizoenplaatsen aan. 

Wilt u heerlijk komen kamperen in Overijssel? 
Boek dan hier uw kampeerplaats

 

Jaarplaatsen

Op Vechtdalcamping Het Tolhuis bieden wij ook jaarplaatsen aan. Wij bieden u de mogelijkheid om een beschikbare lege plaats geheel zelf in te richten en een eigen chalet of stacaravan neer te zetten, maar ook bieden wij af en toe chalets of stacaravans te koop aan. 

U kunt zelf een jaarplaats uitzoeken en wij kunnen u een aantal gerenommeerde bedrijven adviseren, waarvan wij weten dat een goede prijs/kwaliteit verhouding gewaarborgd wordt. Daarna gaan wij graag met u in overleg over het type chalet/stacaravan en maken we samen een plan voor de inrichting van de kavel. 

Hier vindt u de tarieven voor een jaarplaats op Vechtdalcamping het Tolhuis.

Hieronder vindt u ons aanbod van chalets of stacaravans:

Jaarplaats 002

Bent u geïnteresseerd in een chalet of stacaravan of in een lege jaarplaats? Neem dan contact met ons op!